Зареждане

Bellator включиха Jon Fitch като резервен боец за събитието този уикенд

Bellator включиха Jon Fitch като резервен боец за събитието този уикенд
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Този уикенд Bellator се завръщат в Ню Йорк с поредното си събитие. Организацията отива в Медисън Скуеър Гардън, за да ни представи събитието Bellator 222: MacDoland срещу Gracie. Главната битка на събитието ще бъде полуфинал от турнира в полусредна категория между шампионът Rory MacDonald и непобеденият претендент Neiman Gracie. Днес от организацията решиха да се застраховат няколко дни преди събитието и включиха бившият участник Jon Fitch като резервен боец за главната битка. Явно от Bellator се съмняват в MacDonald, след като той заяви, че не иска да наранява хората и затова поканили Fitch като резерва. Ето какво сподели Jon, който ще мине през кантара преди събитието:


Обадиха ми се и ми казаха, че трябва да се включа като резерва и да мина през кантара, в случай че Rory не се появи. За момента само ще мина през кантара и ще видим какво ще стане. 


В своята последна битка Jon Fitch успя да неутрализира MacDonald и двамата стигнаха до равенство, но един от съдиите беше дал победа за Fitch. Равенството беше достатъчно за Rory да продължи и сега се очаква да брани титлата, ако се появи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес