Зареждане

Bellator готвят голяма прощална битка за Фьодор Емеляненко

Bellator готвят голяма прощална битка за Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Ноември 14, 2021 в 00:00 ч
Скот Кокър и неговата организация Bellator готвят голяма прощална битка за легендата Фьодор Емеляненко. Последният император има 1 оставаща среща от своя договор с тях и те ще я направят запомняща се. 45-годишния ветеран се завърна след близо 2 години отсъствие.

Той оглави първата галавечер на Bellator в Москва, която се проведе в края на миналия месец. Емеляненко премери сили с Тимъти Джонсън и го нокаутира за минута и 46 секунди. Така Фьодор навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и е с рекорд 40-6-1 в ММА.

В интервю за MMA Junkie Кокър разкри следното за плановете, които имат за Фьодор:

Планираме нещо наистина голямо в Русия като негов прощален двубой и изпращане. Фьодор успя да направи изключителна кариера и стана най-великият боец в тежка категория на всички времена. Невероятно беше това, което се случи в битката му в Москва. Това беше като края на филма "Роки". 

Ще има още един турнир, голям турнир. Може би ще бъде следващото лято. Ще бъде в Москва. Той иска да се бие в Русия, това е последният му двубой. Ние ще го направим там и имаме големи планове. 

Отново ще бъде грандиозно изпращане. Това няма да бъде просто обикновен бой, ще направим нещо наистина специално. Вече започваме да го планираме.

Кой трябва да е последен за Емеляненко ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес