Зареждане

Белал Мохамед се надява Колби Ковингтън да получи нов шанс за титлата

Белал Мохамед се надява Колби Ковингтън да получи нов шанс за титлата
Публикувано на: Август 7, 2024 в 18:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Белал Мохамед заяви, че се надява Колби Ковингтън да спечели още един шанс за пояса.

Както знаем, Белал Мохамед спечели титлата на UFC в полусредна категория, като победи Леон Едуардс. Оттогава мнозина се питат кой ще бъде първият му съперник като шампион. Някои смятат, че Едуардс трябва да получи незабавен реванш, други смятат, че това трябва да бъде Камару Усман, а много фенове предпочитат Шавкат Рахмонов.

Един човек обаче, който не е на първо място в списъка на никого, е Колби Ковингтън. Човекът, известен като "Chaos", се провали и в трите си предишни опита да стане безспорен шампион в полусредна категория. Разбира се, по този път той си създаде няколко врагове, сред които е и Белал Мохамед.

По време на скорошно интервю Мохамед разкри мислите си относно сблъсъка с Ковингтън.


"Той е шегаджия", каза Мохамед. "0-3 в битки за титлата? Всичко, от което се нуждаех, беше един път, за да го направя. Никога няма да се докосне до златото. Никога няма да бъдеш това, което съм аз. Просто продължавай да говориш, братко. Запази същата енергия, когато те видя. Моля те. Умолявам те. Позволи ми да те видя. Умолявам те. Позволи ми да те видя на публично място, защото ако действително не се бие с други бойци, няма да получи друг шанс.

"Надявам се, че ще направи добра серия, ще победи някои от тези претенденти и ще намери начин да се бие с мен в клетката. Но всичко, което трябва да направи, е да ме намери в някое публично място и ще видим дали ще запази същата енергия."

Ще видим ли някога Белал Мохамед срещу Колби Ковингтън в октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес