Зареждане

Белал Мохамед: Няма да се бия с Шавкат Рахмонов

Белал Мохамед: Няма да се бия с Шавкат Рахмонов
Публикувано на: Март 27, 2023 в 00:00 ч
Американският ММА боец на UFC в полусредна категория Белал Мохамед отказа да се бие с Шавкат Рахманов.

По-рано този месец Дейна Уайт сподели, че иска Мохамед и Рахмонов да се бият. Президента на UFC иска битката да се случи през лятото. Това ще бъде битка за излъчване на претендент за титлата, която е в притежание на Леон Едуардс.

Ако трябва да сме честни, то трябва да признаем, че Белал заслужава да се бие за златото. Той е в дълга серия от победи, но въпреки това Дейна Уайт ще даде шанс за титлата на Колби Ковингтън.

Уайт явно иска да елиминира скучния Мохамед от играта за титлата. За целта UFC му дава Рахмонов, но Белал не е глупав и отказва тази битка.

„Единственият, който е преди мен в класацията, е Камару Усман. И битката с Рахмонов, за която Дейна Уайт говори, е крачка назад. Току-що победих непобеден боец, а Рахмонов няма голямо име. 

Така че ще се бия с Камару Усман или Гилбърт Бърнс, ако успее да победи Хорхе Масвидал. Гилбърт каза много неща за мен. Възмути се, че съм по-нагоре в ранглистата и тази битка ме мотивира. 

Всъщност за мен няма смисъл в нито една от тези битки, освен за титлата, но ако трябва да се бия, то трябва да е опонент с голямо име.”, цитираха Мохамед от MMA Talk.

Мохамед определено рискува много в тази битка с Рахмонов. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес