Зареждане

Бащата на Khabib предложи на McGregor да се бие с Makhachev, но Conor отказа

Бащата на Khabib предложи на McGregor да се бие с Makhachev, но Conor отказа
Публикувано на: Октомври 27, 2019 в 00:00 ч
Бащата на Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap реши да отговори на Conor McGregor, който в последните няколко дни е в Русия и не спира да предизвиква непобедения шампион за втора битка. "The Notorious" вярва, че втората битка между тях е неизбежна и иска тя да се случи в Москва. От щаба на Khabib обаче са на мнение, че той първо трябва да се завърне с победа, а чак след това да мислят за реванш.

Abdulmanap предложи на ирландеца да се бие с един от съотборниците на Khabib, Islam Makhachev, но McGregor отказа и сериозно подцени Islam. В миналото Makhachev имаше проблеми с USADA, но успя да докаже, че е невинен. Ирландеца не е забравил това и ето какво съобщения си размениха с бащата на Khabib в социалните мрежи:


Abdulmanap: Дайте  Conor на Islam Makhachev. Имам различен план за битката с него. Много време говорих това, което искам да направим с него и накрая го направихме. Един рунд ще бъде на земята, а следващия ще бъде миксиран. В третия рунд ще го бием в стойка. 

 McGregor: До Abdulmanap. Уважавам твоите треноровъчни методи и това, което си постигнал. Присмивам се на това момче Makhachev, което ви носи водата. 

Не се занимавам с хора, които са обвинявани в използването на стероиди. Abdul, трябва да е твоя син. Трябва да се бия със средния ти син. Големия вече го спипах. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес