Зареждане

Бащата на Khabib иска реванш с McGregor, но на боксовия ринг

Бащата на Khabib иска реванш с McGregor, но на боксовия ринг
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 11:57 ч
Непобедения шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov успя да унижи Conor McGregor в битката им на UFC 229. Khabib успя да го накара да се предаде в 4-тия рунд, а преди това във втория го изпрати в нокдаун, което беше първи нокдаун за McGregor в неговата кариера. Първата битка между двамата счупи рекордите в организацията, а след всичко, което се случи след битката им втора битка ще бъде дори още по-голяма. Conor вече изяви желание за реванш и в момента за UFC това е една от най-големите битки, които могат да направят от гледна точка на приходите.

Бащата на Khabib, Abdulmanap обаче не иска двамата да се бият в клетката, а на боксовия ринг. В интревю за руските медиите Abdulmanap сподели:


Ние имаме голям интерес за битка с McGregor, но по правилата на бокса. Khabib показа, че е способен да победи и най-добрите страйкъри в ММА. Той винаги го е казвал, но малцина му вярваха. След победите над Michael Johnson, Edson Barboza, и Conor вече започнаха да вярват. Khabib притежава всички умения, които са му нужни да победи Conor на ринга. Едно от ключовите умения е това да си издръжлив.

Помня битката му с Iaquinta в която той показа, че е способен да се бие където си пожелае. Искам да кажа, че битката с Iaquinta беше от голямо значение за нас, защото беше заложена титлата и трябваше да запазим спокойствие и да победим, което се случи.




С желанието и усилената работа, която Dana White хвърля по Zuffa boxing може би една от първите им битки ще бъде Khabib срещу McGregor 2, но по правилата на бокса. Разбира се битка между двамата в ММА или бокса е безсмислена от гледна точка на спорта, но отдавна сме наясно, че когато Има пари в даден двубой, то спорта е последното нещо, което интересува Dana White. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес