Зареждане

Бърнс разказа защо плакал след загубата от Чимаев

Бърнс разказа защо плакал след загубата от Чимаев
Публикувано на: Май 3, 2022 в 07:25 ч
Бразилската ММА звезда Гилбърт Бърнс винаги е емоционален след своите загуби в октагона.

Преди месец Бърнс се срещна с Хамзат Чимаев в полусредна категория. Двамата си спретнаха истинска война във Флорида. Чимаев успя да спечели с решение, но победата беше далеч от лесна. Битката им стигна до решение и "Borz" спечели единодушно.

От UFC я избраха за бой на вечерта и им дадоха по 50 000 долара бонус. В последните си 9 битки Бърнс губи само от Чимаев и Камару Усман. Сега близо месец след срещата Бърнс реши да говори за емоцията след загубата.

 „Бях толкова ядосан, защото аз самият знаех, че имам добър бой, но хората се приближиха и ми казаха: „Хей, не се притеснявай, беше страхотен бой.” 

Продължих да вървя и хората казваха: „Не се притеснявай, това беше страхотна битка“, но загубих и не исках да плача веднага.

Може би трети или четвърти човек дойде при мен и каза: „Брат , това беше страхотен бой.” , а след това избухнах и извиках: „Но аз по дяволите загубих!”. 

Нещата стигат до момента, в който мразя да губя толкова много, че не ми пука дали беше страхотна битка. Просто искам да спечеля, не искам да загубя “, каза Бърнс за BJPenn. 

Какво следва за Бърнс ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес