Зареждане

Бърнс: Ковингтън си подбира противниците, ще избяга от Чимаев

Бърнс: Ковингтън си подбира противниците, ще избяга от Чимаев
Публикувано на: Април 27, 2022 в 07:38 ч
Колби Ковингтън и Хамзат Чимаев изглежда са спрягани за двубой помежду си от UFC, но според Гилбърт Бърнс решението на Ковингтън накрая ще е друго.

Боецът в полусредната категория и бивш претендент за титлата е много скептичен, че Ковингтън ще приеме двубой с Чимаев, както бе предложено от Дейна Уайт по-рано този месец. Бърнс, който загуби от Чимаев в доста оспорван двубой в UFC 273, смята че шведът ще трябва да си търси друг противник.

"Не мисля, че Колби ще приеме тази битка. Не знам защо, но имам предчувствие, че няма да я приеме.

Това ще бъде много тежка и оспорвана битка за него. Затова не мисля, че ще приеме. Може би Белал Мухамед ще прием и ще го гледаме срещу Чимаев. Ще видим. Но не вярвам, че Колби ще се бие с Хамзат.

Напоследът Ковингтън си подбира противници, които идват след загуба. Гледа, подбира и си избира. Затова не мисля, че ще приеме двубой с Чимаев."

Хамзат остава непобеден в ММА кариерата си и бързо стана една от звездите на UFC. Ако все пак Ковингтън се изправи срещу Чимаев Бърнс дава повече шансове на "Borz" за победа.

"Ще бъде оспорвана битка. Трябва да видим как ще се справи Хамзат в пет рунда, а Колби вече е минал през това няколко пъти. Много тежка битка. Не знам дали Колби ще може да се бори с него. Не знам дали Колби ще може да поеме ударите му. Колби определено няма сила в ръцете си, с която да нарани Чимаев. За мен Хамзат е фаворит в този двубой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес