Зареждане

Бърнс: Колби трябваше да се бие с Чимаев и Шакват, но е твърде умен

Бърнс: Колби трябваше да се бие с Чимаев и Шакват, но е твърде умен
Публикувано на: Март 30, 2023 в 14:00 ч
Бразилският състезател по смесени бойни изкуства Гилбърт Бърнс не е доволен от това, че Колби Ковингтън ще се бие за титлата в полусредна категория с Леон Едуардс. По-рано този месец Колби беше резерва на трилогията между Камару Усман и Едуардс.

"Роки"  успя да победи Усман, a Ковингтън веднага го предизвика. Дейна Уайт подкрепи Колби и сподели, че той на 100 % е следващ за златото. Леон се дърпа от тази битка и твърди, че американеца не си е заслужил правото да се бие за колана.

Почти всички са на мнението на шампиона, но Ковингтън и Дейна са категорични. В началото на април Бърнс ще се бие с Масвидал във Флорида. Бразилският боец не вижда логика в шампионската битка с Колби, който избягал от Хамзат Чимаев и Шавкат Рахмонов.

„Мина почти година от битката му с Хорхе Масвидал. В резултат на това той вече има 2 победи и 2 загуби в четири битки за UFC. 

Спомням си, че след като Хамзат Чимаев се провали на кантара и победи Холанд, се заговори за битката му с Ковингтън, но не знам защо не се случи. 

Тогава казаха, че Шавкат Рахмонов ще стане съперник на Колби, но и тази битка не се състоя, защото Ковингтън беше твърде умен. 

И сега той се появи от нищото и претендира за титлата.“, цитираха Бърнс от MMAJunkie.

Прав ли е Бърнс за Ковингтън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес