Зареждане

Багата иска да си отмъсти на Junior dos Santos

Багата иска да си отмъсти на Junior dos Santos
Публикувано на: Март 17, 2019 в 14:18 ч
Благой Иванов - Багата направи своя дебют в UFC миналата година срещу бившия шампион в тежка категория Junior dos Santos и загуби със съдийско решение. Благой влезе в битката със сериозна контузия и обмислял да се оттегли, но в последния момент избрал да спаси събитието.


Преди седмица Багата и Junior взеха участие на събитието на UFC в Канзас и спечелиха битките си. Багата победи с решение Ben Rothwell, a Junior нокаутира Derrick Lewis. Сега JDS е много близо до титлата, а Багата мечтае за втора битка:



Чувствам се много добре. Сега е направо страхотно. Битката беше тежка с Ben Rothwell, защото той е по-едър от мен, но аз вкарах повече удари. Възстановям се добре.  


Мисля, че главната битка беше добра и Junior dos Santos успя да спечели с нокаут, което го приближи до титлата. Искам реванш с него, който да се проведе следващата година. В първата битка ми беше трудно, защото имах проблем с коляното и направих грешка. 


Не трябваше да се бия с контузия, но битката вече е в миналото. Успях да изкарам 25 минути с него, а той е сред най-добрите в категорията. Искам да се бия след 3 месеца срещу боец от топ 10. Derrick Lewis е добра опция за мен. 


Искам да запиша няколко победи с нокаут, с които да покажа силата си на бойците в категорията. На феновете ще кажа, че ще направя две битки тази година и ще са победи.







Кой трябва да е следващ за Багата? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес