Зареждане

Бадр Хари тренира с ММА шампион за битката в Бургас

Бадр Хари тренира с ММА шампион за битката в Бургас
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 09:00 ч
Бадр Хари се подготвя за дългоочакваното си завръщане на ринга. Мароканската звезда ще се изправи срещу опасен съперник в лицето на Уку Юрендал. Биткaта им ще оглави събитието GLORY 89, което ще се проведе на 7-ми октомври в Бургас.

Докато изгражда впечатляваща верига фитнес зали в Мароко, той продължава да тренира усилено и да споделя знанията си с бъдещи бойци. Хари тренира с Бадр Диани, шампион по ММА, който се бие за арабската организация UAE Warriors.

Срещата на двама Бадр във фитнеса доведе до интензивни тренировки и обмяна на знания. Диани несъмнено се е възползвал от съветите и опита на Бадр Хари, тъй като кикбоксът е неразделна част от битките в ММА.

"Той е не само легенда, но и добър брат. Благодаря ви за всичко.", написа Диани в социалните мрежи.

Със завръщането на Бадр Хари на ринга и участието му в наставничеството на изгряващи таланти, той остава забележителна фигура в света на бойните изкуства.

Предстои да видим дали Хари ще успее да се върне към победите. Той няма победа в GLORY и като цяло в кикбокса от 2015 година насам. Всяка негова битка е зрелище, което си заслужава да се види.

Билети за GLORY 89 може да купите на bilet.bg.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес