Зареждане

Аугусто Сакай разколебан преди битката с Багата

Аугусто Сакай разколебан преди битката с Багата
Публикувано на: Март 31, 2020 в 00:00 ч
Аугусто Сакай не може да се концентира върху предстоящата си битка с Благой Иванов, която е насрочена за UFC 250. Двамата ще мерят сили на 9-ти май в Сао Пауло, но коронавируса набира скорост в Бразилия и има вероятност събитието да се отмени. 28-годишния бразилец, който е с корени от Япония предпочита да му дадат част от парите и въобще да не влиза в клетката с Багата.

Това обаче няма как да се случи и Сакай ще се опита да поддържа форма у дома за битката с нашето момче. Аугусто е с рекорд 14-1-1 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи, от които 4 с нокаут. Младия боец се опитва да остава позитивен, но му е доста трудно с новините, които го заливат всеки ден. Ето какво сподели той в интервю преди битката си с Багата:


Ситуацията в Сао Пауло е грозна, трудно е да се каже какво решение ще вземат. Надявам се на най-доброто, което е - събитието да се случи с фенове в арената. Оставам позитивен. Ще видим какво ще се случи през следващите няколко седмици. Трудно е да се съсредоточавам с всички новини и всичко, което се случва в света, но се опитвам да оставам позитивен и да не позволявам на лошите новини да ме обземат.

Ако UFC ни дадат част от заплатите, за да си останем вкъщи, то определено бих се погрижил по-добре за себе си. Не мога да кажа, защото не се е случило, но не мисля, че бих спрял да тренирам. Ще тренирам у дома и ще спазвам карантината. Би било чудесно, но едва ли ще се случи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес