Зареждане

Артьом Резников: ММА ще има проблем, ако Емеляненко умре в клетката

Артьом Резников: ММА ще има проблем, ако Емеляненко умре в клетката
Публикувано на: Юни 2, 2023 в 01:00 ч
На 16 юни 2023 г. ще се проведе събитието ACA 159. Артьом Резников и Едуард Вартанян ще мерят сили в главната битка на вечерта.

Артьом е един от най-добрите ММА бойци в лека категория в Русия. Той е с рекорд 24-6 в ММА и е в серия от 10 поредни победи. Битката между Резников и Вартанян ще бъде финал на турнира в лека категория на ACA. В тази битка Артьом ще си заслужи пояс, както и сериозна парична сума.

Наскоро в Русия се проведе събитие на РЕН ТВ. На това събитие Александър Емеляненко премери сили с блогъра Евгений Ершов. Битката им беше пълен цирк, който Александър спечели със събмишън. Срещата изглеждаше нагласена, а Резников вярва, че Емеляненко трябва веднага да спре с ММА.

"По принцип забелязах, че това често се случва с РЕН ТВ. Спомнете си удара в черния дроб на Харитонов. Това също е инсцениран удар. Всички те го разбират. Въпреки че Харитонов е спортист, той можеше да симулира по-красиво. 

След Харитонов смятах, че РЕН ТВ е несериозно. И след Емеляненко разбирам, че това все едно е някакъв филм. Всичко беше режисирано. Когато Ершов започна да удря, Емеляненко падна. 

Реферът беше уплашен. Явно му казаха, че Саша трябва да спечели, и изтича да ги раздели. 

Емеляненко погледна Ершов като: „Какво правиш?“ Вече беше ясно, че това е някаква продукция. Смятам, че това е грешка на организаторите. Ако Емеляненко умре в битка, тогава ще започнат проблеми за този спорт. 

Те ще започнат да искат от спортистите твърде много удостоверения и медицински разрешителни. Не е нужно да правите това. Сърцето му може да спре, може да пропусне удар. Опасно е да се допусне човек в такова състояние

 Ако продължи в същия дух, както след битката с Исмаилов, не мисля, че след три години ще е жив. Не за никакви пари няма да се бия с него. Имам нужда от противник, който може да понася удари, за когото няма да се притеснявам. 

Противник, когото мога да победя и да не мисля, че нещо може да му се случи.", сподели Резников

Съгласни ли сте ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес