Зареждане

Артьом Лобов бил идеологът зад уискито на Макгрегър

Артьом Лобов бил идеологът зад уискито на Макгрегър
Публикувано на: Август 3, 2022 в 07:41 ч
Артьом Лобов сподели, че той е човекът, който е разработил идеята за уискито Proper No. 12 и я е дал на Конър Макгрегър. Тази и още интересни истории ще бъдат разказани от руснака в нова книга.

Лобов сподели, че двамта с Конър са мислили да направят водка, за да изкарат повече пари след двубоя с Диаз. Но не било лесно да се накара Макгрегър да сложи името си на алкохол.

"Малко хора знаят, но в действителност идеята с уискито бе моя. Аз бях човекът, който я измисли и реализира."

Лобов сподели как е развил идеята и я е поднесъл на тепсия пред Макгрегър. Въпреки, че планът е бил на Лобов, той е бил наясно че само Макгрегър може да го направи световна марка.

"Докато бях в колежа, работих в бар в хотел Радисън с един приятел. Бяхме 18-годишни хлапета. Аз напуснах и започнах да градя кариерата си, докато Иван остана да работи там и се издигна до мениджър на хотел. Той ме срещна с човек на има Ниал от Classic Drinks - голяма компания за дистрибуция на алкохол в Ирландия. Ниал се срещна с мен и щедро ми сподели много информация. След това се срещнах с няколко компании за дистилиране на уиски. Видях се с няколко от производителите на живо, направих проучване и сключихме сделка.

След като сделката бе готова, отидох при Конър и му казах 'Всичко е готово и те чака. Ще бъде сделка за милиарди, няма какво да се обърка.' Не съм сигурен дали тогава той ме прие насериозно, но запознах Оди Атар и другите от мениджърската му компания със сделката и с хората, с които съм говорил. Започнахме работа и се радвам, че всичко е толкова успешно и аз съм част от това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес