Невиждано зрелище в Caged Steel 35: Шест бойни правилника в клетка на 18-ти май в София
"Малко хора знаят, но в действителност идеята с уискито бе моя. Аз бях човекът, който я измисли и реализира."
"Докато бях в колежа, работих в бар в хотел Радисън с един приятел. Бяхме 18-годишни хлапета. Аз напуснах и започнах да градя кариерата си, докато Иван остана да работи там и се издигна до мениджър на хотел. Той ме срещна с човек на има Ниал от Classic Drinks - голяма компания за дистрибуция на алкохол в Ирландия. Ниал се срещна с мен и щедро ми сподели много информация. След това се срещнах с няколко компании за дистилиране на уиски. Видях се с няколко от производителите на живо, направих проучване и сключихме сделка.
След като сделката бе готова, отидох при Конър и му казах 'Всичко е готово и те чака. Ще бъде сделка за милиарди, няма какво да се обърка.' Не съм сигурен дали тогава той ме прие насериозно, но запознах Оди Атар и другите от мениджърската му компания със сделката и с хората, с които съм говорил. Започнахме работа и се радвам, че всичко е толкова успешно и аз съм част от това."