Зареждане

Artem Lobov победи Jason Knight в кървава битка на BKFC 5

Artem Lobov победи Jason Knight в кървава битка на BKFC 5
Публикувано на: Април 7, 2019 в 07:22 ч
Бившите бойци на UFC, Artem Lobov и Jason Knight oглавиха събитието Bare Knuckle FC 5, което се проведе по-рано днес в Билокси. “The Russian Hammer” беше в серия от 3 поредни загуби в ММА от Cub Swanson, Andre Fili и Michael Johnson. Jason Knight беше още по-зле и неговата серия беше 4 поредни загуби в ММА. Двамата се биха с голи ръце и изкараха всички рундове в една кървата битка, която Lobov успя да спечели.

В първия рунд Artem Lobov тръгна здраво напред и беше свален на земята от здраво кроше, което му вкара Jason Knight. Двамата влизат в здрава размняна на удари. Lobov вкарва добра комбинация от удари и сваля на земята Jason. Двамата отново си разменят силни удари и Lobov се подхлъзва. Във втория рунд нокдауни липсваха, но двамата си разменяха брутални удари, които изправиха феновете на крака.


В третия рунд Artem започна много добре и вкарваше добри удари в тялото на Knight. Artem oтново изпрати в нокдаун Knight, който веднага се изправи. До края на рунда Lobov контролираше срещата. В последните два рунда здравите удари продължиха и битката им стигна до решение, което Artem спечели единодушно и ще чака битка с Paulie Malignaggi през юни.














Цялата битка:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес