Зареждане

Artem Lobov готов да се бие безплатно срещу Zubaira Tukhugov в UFC

Artem Lobov готов да се бие безплатно срещу Zubaira Tukhugov в UFC
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Бившият боец на UFC Artem Lobov е готов да се завърне в организацията, за да направи една битка. "The Russian Hammer" иска да си разчисти сметките със Zubaira Tukhugov и е готов да го направи безплатно. Двамата трябваше да се бият миналата година, но след проблемите, които се случиха след битката между Khabib и McGregor от UFC отмениха битката им.

Президента на UFC Dana White сподели, че Tukhugov никога повече няма да се бие в организацията, но това се промени, след като Nurmagomedov се застъпи за него. Zubaira се завърна по-рано този месец след 3-годишно отсъствие и завърши наравно с Lerone Murphy. Artem е гледал битката им и се обадил на Sean Shelby, за да поиска договор за една среща в UFC:


Това е битка, която искам да направя. Очевидно сега Zubaira Tukhugov е в UFC, а аз не съм и пътищата ни няма да се пресекат веднага. Това е битка, която определено искам. След неговата последна битка аз писах на Sean Shelby и му казах, че съм готов за 1 битка срещу Tukhugov в UFC и то без да взимам пари. 

Готов съм да се бия срещу него безплатно. Нямам проблем с това да се бия с него безплатно и съм готов да подпиша с UFC за 1 битка, която да бъде срещу Tukhugov. 

Разбира се, че ще се завърна в ММА. Вече започнах да преговарям с няколко организации. Започнах в ММА и искам да се завърна. Не знам кога ще стане, но за една година планирам битки в ММА, бокса и с голи ръце. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес