Зареждане

Арман Царукян нокаутира Бенеил Дариуш за 64 секунди

Арман Царукян нокаутира Бенеил Дариуш за 64 секунди
Публикувано на: Декември 3, 2023 в 06:10 ч
Арман Царукян направи голямо изявление Тексас, спирайки претендента в лека категория Бенеил Дариуш с унищожителен нокаут в първия рунд. Двамата оглавиха събитието UFC on ESPN 52, което се проведе в Остин.

Битката беше голяма възможност за Царукян да победи доказан съперник в дивизията и да пробие в топ 5 в класирането. Дариуш беше губил само от Чарлз Оливейра от 2018 г. насам, така че това беше точно типът битка, от която Царукян се нуждаеше, за да изпъкне навлизайки в 2024 година.

За щастие на Царукян планът му се разигра по най-добрия начин. Той бързо премина в атака и започна да пресира Дариуш в центъра на клетката. Царукян влезе с коляно и пропусна, но преди кракът му да докосне земята, той вкара удар с дясната ръка.

Този удар намери брадичката на Дариуш и го прати в тежък нокдаун. Царукян скочи отгоре и вкара серия от мощни удари, които пратиха Дариуш в безсъзнание. Така Арман спечели за 64 секунди и влезе в топ 5 на лека категория.

Победата беше 3-та поредна за Царукян, който в UFC губи само от Ислам Махачев и Матеуш Гамро. Дариуш от своя страна навлиза в серия от 2 загуби.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес