Зареждане

Arjan Bhullar излиза с чалма на UFC on Fox 29 този уикенд

Arjan Bhullar излиза с чалма на UFC on Fox 29 този уикенд
Публикувано на: Април 13, 2018 в 11:29 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Arjan Bhullar получи разрешение да носи чалма , когато излиза от тунела преди срещата си с Adam Wieczorek този уикенд на събитието UFC on Fox 29. Възможно е да има логото на Reebok върху тюрбана.

31-годишният индиец изповядва Сикхизъм и той от доста време се опитва да си изкара разрешение, но до момента от UFC му отказваха. Вижте какво сподели той за хората, които се страхуват от чалмите:

"Всяка битка е от значение и всяка битка е важна. Аз си имам свои приоритети, докато от UFC трябва да се грижат за 500 бойци.

Искам да образовам хората за тези чалми и най-вече хората в САЩ. Не се страхувайте от него, приемете го. Ние сме хора и всички сме свързани. С чалмата ти приемаш своята същност и когато ходя на срещи с деца и фенове, точно това им казвам - да приемат своята същност.

Факт е, че аз съм различен, ям различна храна, говоря различен език, но това е ОК. Вълнувам се, защото това не е правено досега и мисля, че всеки спорт има нужда от нашите фенове в Индия.

В Индия всичко е въпрос на смирение - никой няма да те приеме на сериозно, ако излизаш и хвърляш предмети по автобуси. Всичко при нас е уважение и достойнство. Това е азиатският подход и така съм отгледан."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес