Зареждане

Арестуваха ММА треньор на годината заради мокра поръчка

Арестуваха ММА треньор на годината заради мокра поръчка
Публикувано на: Май 28, 2020 в 05:00 ч
Руският ММА треньор Владимир Осия е арестуван по подозрение, че е организирал убийството на собственик на търговски център в Русия. Владимир е арестуван в дома му по подозрение, че е участвал в организирането на убийството на Николай Леонов, управител на московски търговски център, който беше застрелян на път за работа миналата година. След арестуването на Осия служителите открили голям пакет с неизвестен бял прах край сградата на апартамента, където живее, който той уж хвърлил от прозореца. Веществото се оказало 1,8 килограма кокаин. 

Други трима заподозрени също са арестувани и полицията конфискувала пистолети, шумозаглушители и боеприпаси от всеки. Открит е и мотоциклет, на който убиецът е пътувал, за да завърши удара и след това да избяга от мястото на престъплението. Стрелбата се случила малко след Световното първенство в Бахрейн през 2019 г., където Осия помогна на Русия за 19 медала, от които пет златни. Същата година Осия получава титлата почетен треньор на Русия, най-високият ранг, който един треньор може да получи в страната. 

Повечето хора, които са работили с Осия, го описват като спокоен и разумен човек и казват, че не вярват, че той може да бъде замесен в това убийство. Най-известният ученик на Осия е Магомед Исмаилов /15-2-1 / , който се е бил във всички основни руски MMA промоции, включително M-1 Global, Fight Nights Global и ACA. 35-годишния треньор беше обявен от Руския съюз по смесени бойни изкуства за треньор на 2016 година. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес