Зареждане

Арестуваха ММА боец след престрелка с калашници

Арестуваха ММА боец след престрелка с калашници
Публикувано на: Май 28, 2020 в 05:00 ч
ММА боецът Джумбулат Балиев е сред деветимата мъже, които са арестувани след престрелка с калашници в Русия. В неделя въоръжени мъже заляха едно от преградията в Москва и започнаха да се стрелят в близост до жилищен комплекс. Ужасените жители наблюдавали как престрелката продължила няколко минути и се разпространила на близкия паркинг, където намерили доста следи от екшъна.

Всичко приключва с деветима арестувани, сред които Балиев, който заедно с още няколко мъже опитали да избягат и се скрили в паркиран наблизо автомобил. Джумбулат е чеченец с рекорд 2-4 в ММА и всички негови загуби са с приключване. Той е на 25 години и се състезава в полусредна категория в местните малки ММА организации. Носенето на огнестрелно оръжие е незаконно в Русия и не е често срещано.

Един от деветимата арестувани е получил контузии при стрелбата, но твърди, че той е просто невинен наблюдател, който се е забъркал в хаоса. Полицията все още не коментира какво е предизвикало стрелбата, но няколко източника предполагат, че тя се корени в спор в рамките на доходоносния погребален бизнес в града. Разследващите започнали проверка за опит за убийство, незаконно притежаване на огнестрелно оръжие и хулиганство.


Ето видео от случката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес