Зареждане

Арестуваха бивш UFC боец, след като счупил лицето на таксиметров шофьор

Арестуваха бивш UFC боец, след като счупил лицето на таксиметров шофьор
Публикувано на: Май 24, 2023 в 14:00 ч
Бившият състезател в средна категория на UFC Алесио Ди Кирико ще се яви пред съда днес, след като беше арестуван в понеделник във Форментера, Испания. "Manzo" е обвинен, че е избухнал по време на пътуване с такси от ресторант до хотела си и се е развикал на шофьора - след като е платил сметката си - пред очите на съпругата и двете си деца.

Резултатът е счупена скула и сериозни наранявания на очите на шофьора. Пострадалият, идентифициран като Омар Бухия, ще претърпи операция за отстраняване на уврежданията, която включва отстраняване на стъкло от окото му, след като фрагменти от очилата му се забиват в лицето му, съобщава местното издание Diario de Ibiza.



Ди Кирико, който беше на почивка със семейството си в Испания, се оттегли от UFC след загубата си с нокаут от Роман Копилов при дебюта на организацията в Париж миналата есен. 33-годишният "Manzo" загуби пет от последните си шест мача и в момента е с баланс 13-7 в професионалния ММА, но е малко вероятно да направи завръщането си в бойните спортове.

"Не мога да си помисля колко тежко страдаха за мен и с мен през цялата ми кариера хората, които наистина ме обичат, съжалявам за всеки, който го е грижа за мен, дори и да не се познаваме, толкова съм благодарен", написа Ди Кирико в публикацията си при оттеглянето от спорта в социалните мрежи. "Мисля, че е време да премина към друга глава в живота си. Знам, че няма да се върна оттам, знам, че спортът ще ми липсва толкова много. Знам, че е настъпил правилният момент да спра".

Все още не се знае какви обвинения ще бъдат повдигнати срещу Ди Кирико, но се съобщава, че инцидентът е бил заснет от камерите за наблюдение в хотела.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес