Зареждане

Antonio Silva: Баща ми ме научи, че не трябва да се предавам

Antonio Silva: Баща ми ме научи, че не трябва да се предавам
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 06:00 ч
Преди няколко дни станахме свидетели на завръщането в бойните спортове на бившият претендент за титлата в тежка категория  на UFC Antonio Silva, който е по-известен като "Bigfoot". Той направи своя дебют за организацията BKFC, където се изправи срещу друг бивш претендент за титлата в лицето на Gabriel Gonzaga в битка с голи ръце.

Битката между двамата беше кратка и приключи във втория рунд, в който Gonzaga успя да нокаутира Silva след градушка от тежки удари. Така с тази загуба бразилеца остава без победа вече над 4 години, но не смята да се предава. Ето какво сподели той в социалните мрежи няколко дни след новата тежка загуба, която инкасира:


Искам да поздравя моя опонент и приятел Gabriel ‘Napao’  за чистата и честна битка, в която той записа позитивен резултат. Поздрави за него, а аз няма да се оправдавам и ще продължа напред. Ще получите тези белези, само когато влезете в клетката или в ринга. 

Няма как да имате белези, ако си стоите у дома пред компютрите и критикувате. Никога няма да усетите този адреналин и това чувство. Страхотно е и пак ще поздравя Gabriel ‘Napao’.

Продължавай да тренираш и да се движиш напред. Баща ми ме научи, че никога не трябва да се предавам. Бог е начело на всичко. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес