Зареждане

Antonina Shevchenko плати с кръв, но удуши Lucie Pudilova във втория рунд

Antonina Shevchenko плати с кръв, но удуши Lucie Pudilova във втория рунд
Публикувано на: Август 3, 2019 в 21:14 ч
Antonina Shevchenko сподели клетката с Lucie Pudilova в битка от категория муха на събитието в Ню Джърси. Още в началото на срещата двете решиха да заложат на граплинг и влязоха в клинч. Shevchenko не спря да наказва с колена Pudilova в клинча, която вкара в пъти по-малко удари. Shevchenko вкарва коляно в слабините и рефера ги разделя. Двете отново влизат в клинч, а на излизане Pudilova вкарва мощен лакът, с който отваря аркада над окото на Shevchenko и кръвта започва да се стича. Битката се премества на земята, където Shevchenko прилага armbar, но Pudilova някак си успява да се измъкне от него.

Във втория рунд Pudilova тръгва смело напред и опитва събаряне, но не успява и двете отново са в клинч. Shevchenko вкарва нова порция удари с колена. Pudilova успява да пренесе нещата на земя, но това не е добра идея, защото там Shevchenko й взема гърба и прилага rear-naked choke, а рефера спира битката, след като Pudilova губи съзнание.

Това е първа победа за Antonina тази година, след като тя загуби непобедения си статут през април от Roxanne Modafferi. Pudilova от своя страна навлиза в серия от 3 поредни загуби.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес