Зареждане

Anthony Smith вярва, че никой няма да победи Jon Jones от първия път

Anthony Smith вярва, че никой няма да победи Jon Jones от първия път
Публикувано на: Юли 6, 2019 в 00:00 ч
Anthony Smith не успя да победи Jon Jones през март тази година и пропиля своя шанс за титлата. "Lionheart" загуби победната си серия от 3 поредни с приключване, но бързо се върна на пътя на победата. Той успя да победи Alexander Gustafsson през юни и сега ще му трябват още няколко победи, за да стигне до Jones.

Smith загуби срещата, но спечели уважението на всички, защото реши да продължи битката, след като Jones му вкара непозволен удар с коляно. В тази ситуация Anthony можеше да стане шампион, но той отказа, защото не иска да краде пояса. Сега той си почива и следи ситуацията в категорията. Smith смята, че никой няма да може да победи Jones от първия път:


Вече ви казах, че няма да е толкова просто да победиш Jones. Сега обаче аз имам зад гърба си 25 минути с него в клетката и втора битка ще бъде напълно различна. Той е много различен боец. Няма как да се подготвиш за това, което те очаква с него в клетката. Това е нещото. 

За всеки ще бъде трудно да победи Jones от първия път. Наистина е така. Ще бъде много трудно да го победиш от първия път, освен ако не го спипаш с удар. Thiago е опасен боец, който е експлозивен и може да го спипа. Той успява да наранява опонентите си. Не виждам как Santos  ще се приближи до Jon, за да го нарани. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес