Зареждане

Anthony Smith аут до края на годината

Anthony Smith аут до края на годината
Публикувано на: Август 14, 2019 в 12:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Anthony Smith ще бъде аут до края на годината. "Lionheart" трябваше да се подложи на операция на ръката след победата над Alexander Gustafsson през юни. Anthony се оперирал, но за съжаление операцията не била успешна и се наложила втора операция.

Сега той се отдава на възстановяване и няма да може да удря с ръката си поне 4 месеца. Smith няма да си дава зор, но се надява, че ще може да се завърне в началото на 2020 година:


Първата операция мина добре, но седмица след нея пак трябваше да се оперирам. Оказа се, че първата не е била успешна и преди 10 дни пак се оперирах. Сега се опитвам да съм позитивен. Костта беше напълно счупена и изместена. Част от костта беше започнала да се измества назад, защото аз продължавах да удрям по време на двубоя. За щастие лекарите оправиха това. 

Не знам какво се случи, но костта отново се размести и те трябваше пак да оправят всичко. Наложи се да вземат кост от крака ми и сега имам две дупки там. Всичко е пълна бъркотия. Казаха ми, че ще отсъствам поне 4 месеца. Надявам се, че ще мога да се завърна през януари или февруари 2020 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес