Зареждане

Anthony Johnson се закани на медиите, които споделят фалшиви новини

Anthony Johnson се закани на медиите, които споделят фалшиви новини
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 09:38 ч
Anthony “Rumble” Johnson е бесен на медиите, които преди няколко дни споделиха, че има заповед за неговия арест. От BloodyElbow споделиха новината, а причината за заповедта според тях е, че той не се явил пред съда за изслушване относно обвиненията срещу него в домашно насилие.

Johnson е ядосан, защото медиите не са проверили всички факти и се закани, че ще дойде ден, в който те ще си платят за тази грешка и ще си тръгнат с подвити опашки.:


Искам да споделя на всички, че съм добре и нищо ми няма. Както винаги медиите не знаят фактите и това, което е истина. Никой не проверява фактите, а вместо това пишат, за да имат кликания. 

Един ден тези медиите ще съжаляват за това, че не проверяват фактите. Само гледайте как всички тези клоуни от медиите ще си тръгнат с подвити опашки.


35-годишния боец се оттегли от ММА преди 2 години, след като за втори път загуби в битка за титлата от Daniel Cormier. В последните години той е качил доста килограми и сподели, че иска да се завърне догодина за битки в тежка категория.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес