Зареждане

Anthony Johnson изглежда огромен преди завръщането в ММА

Anthony Johnson изглежда огромен преди завръщането в ММА
Публикувано на: Септември 4, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Имаше време, в което Anthony Johnson се състезаваше в полутежка категория и побеждаваше с тежки нокаути, но това време е минало. Сега бившия претендент за титлата в UFC е качил доста килограми и показва плашеща сила по време на тренировка. Преди няколко дни неговия мениджър Ali Abdelaziz сподели, че "Rumble" обмисля завръщане в ММА за битки в тежка категория през 2020 година.

Преди 2 години Johnson се оттегли, защото за 2-ри път загуби шампионска битка със събмишън от Daniel Cormier. Явно Johnson наистина иска да се завърне в ММА и вече започна да се готви усилено в залата. Anthony се закани, че ще наточи своите оръжия и ще тръгне на лов в UFC:


Това е първия ми ден, в който удрям лапи от две години насам. Чувствам го добре, но добре не ме задоволява. Чакайте да изостря тези оръжия и ще настане време за лов. 


Johnson ще влезе отново в базата с данни на USADA и трябва да дава чисти проби 6 месеца, за да получи зелена светлина за битка. "Rumble" е с рекорд 22-6 в ММА и 16 от победите му са с нокаут. Преди време той сподели, че иска да се бие с Jon Jones в тежка категория, но е малко вероятно това да бъде първата му битка при тежките.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес