Зареждане

Антъни Смит: Сега е момента Прохазка да бие Перейра

Антъни Смит: Сега е момента Прохазка да бие Перейра
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 16:00 ч
Реваншът между Иржи Прохазка и Алекс Перейра буди огромни емоции.

Първата битка показа, че и Перейра и Прохазка могат да поемат ударите един на друг. Във втория мач очакванията ще бъдат вдигнати до абсолютния максимум от първите секунди. Иржи вече е в Лас Вегас, за да се климатизира за битката.

Двамата с Перейра оглавяват събитието UFC 303, което ще се проведе в края на месеца. Миналата година Перейра нокаутира Прохазка, а сега Иржи ще даде всичко от себе си, за да спечели. Той вярва, че водил в първата битка, но грешка на Хърб Дийн го ощетила.

Антъни Смит вижда големи шансове за Прохазка в този реванш. "Лъвско сърце"също е убеден, че по-дълъг лагер би бил само вреден, тъй като Иржи вече притежава всички необходими умения, водещи до победа. Ето какво сподели Смит за битката:

„Повече време за подготовка няма да помогне на Иржи, за да победи Перейра. Той ще има трудности да промени стила си достатъчно, за да победи Алекс. Прохазка е дивак, който може да загуби своя чар, като коригира стила. 

Това, което той може да отприщи в клетката, е точно това, което може да му донесе победа. Ако се сбие с Алекс, ще се случат интересни неща. Мисля, че сега е подходящият момент Прохазка да победи.“, каза Антъни.

Ще успее ли Прохазка да бие Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес