Зареждане

Антъни Смит събмитна Девън Кларк в първия рунд

Антъни Смит събмитна Девън Кларк в първия рунд
Публикувано на: Ноември 29, 2020 в 07:56 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Антъни Смит се завърна към победите. 32-годишния ветеран се изправи срещу Девън Кларк в главанта битка на UFC on ESPN 18, което се проведе в Лас Вегас преди малко. В началото Кларк тръгна агресивно, а Смит реши да пренесе битката на земята. Смит го премести в центъра на клетката и му взе гърба.

Кларк започна да удря с петa бедрото на Смит, а това изглеждаше болезнено. Смит започна да го държи за крака, а Девън му вкара удари в главата. Кларк обърна нещата и зае доминантна позиция, но Антъни се възползва от това и успя да му приложи триъгълник. Кларк опита да се измъкне с удари, но Смит притисна още повече захвата и го накара да се предаде. Така рефера спря битката, която продължи 2 минути и 34 секунди.

С тази победа Смит се връща към успехите и спира серия от 2 поредни загуби. Кларк от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи. В интервюто след битката Антъни сподели, че иска да стигне до нов шанс за титлата и ще приеме всеки опонент, който от UFC му предложат.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес