Зареждане

Антъни Смит: Рокхолд от битката с Коста можеше да бъде суперзвезда

Антъни Смит: Рокхолд от битката с Коста можеше да бъде суперзвезда
Публикувано на: Август 28, 2022 в 07:26 ч
Люк Рокхолд впечатли масите със загубата си с решение срещу Пауло Коста миналия уикенд на UFC 278 в Юта, САЩ.

Въпреки загубата от Коста, представянето на Рокхолд се открояваше сред повечето в картата. Това беше първата му битка от 2019 г. и последната в легендарната му бойна кариера. Той беше направо изтощен на моменти, но успя да преодолее трудностите, за да даде на Коста една от най-тежките битки в кариерата му.

Люк осигури на ММА феновете едно запомнящо се събитие. След битката суровите емоции на Рокхолд се изляха върху микрофона. Това привлече вниманието на Антъни Смит, който не е голям фен на своя сънародник, но уважава видяното в последната му битка.

„Беше сурово. Къде беше този шибан тип преди 10 години ? Той щеше да бъде проклета суперзвезда. Мога да застана зад този човек. Този човек, който казва: „Аз съм много стар“. Мога да застана зад него.

Виждам, че Люк Рокхолд напуска, гледам го как търси вратата. Той търси изход, но след това реши да не напуска и това се случи повече от 3 пъти. Той беше на път да се откаже, но се обърна и си проправи обратно път.

Лично аз и Люк не се харесваме. Но мога да уважава това, че той беше изтощен, но въпреки това даде тежка битка на здрав страйкър. Косат е човек, който го преследваше. 

Рокхолд беше адски изморен и с разбит нос. Той едва успяваше да си стои на краката, но все пак намери сила, за да се бори и да зарадва феновете.“, каза Смит пред Майкъл Биспинг в подкаста „Believe You Me“. 

Останахте ли доволни от видяното в последната битка в кариерата на Рокхолд ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес