Зареждане

Антъни Петис иска реванш с Тони Фъргюсън

Антъни Петис иска реванш с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Декември 21, 2020 в 08:03 ч
Бившият шампион в лека категория Антъни Петис иска да направи реванш с Тони Фъргюсън. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Петис се справи с Алекс Мороно и навлезе в серия от 2 поредни победи. В края на 2018 година Петис направи битка с Фъргюсън и пое доста щети. По време на почивката преди третия рунд Петис беше със счупена ръка, а хората от неговия щаб решиха да прекратят битката.

Към днешна дата Фъргюсън е в серия от 2 поредни загуби и битка с Петис определено ще е добра за него. Пред медиите след победата си над Мороно, Петис сподели, че иска реванш с Фъргюсън и вярва, че може да се представи по-добре. Ето какво сподели Антъни по темата:

Мисля, че Тони Фъргюсън има смисъл. Той идва след две поредни загуби, но се би с корави момчета. Това е нещото, което мразя в спорта. Веднага започнаха да говорят, че той е приключен. Тони обаче е опасен боец и мисля, че е добра битка, която ще ме върне в надпреварата за титлата.

Той все още е там. В първата ни битка ме спипа рано с тези лакти. Ще направя подобрения. Свалянето на килограми беше тежко. Ще взема решения, които да ми помогнат в клетката. 

Искате ли такъв реванш ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес