Зареждане

Антъни Джонсън свали 27 кг. за година и половина

Антъни Джонсън свали 27 кг. за година и половина
Публикувано на: Април 22, 2021 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC в полутежка категория Антъни Джонсън е готов за своя дебют в Bellator. 37-годишния ветеран разкри, че е свалил 27 килограма за година и половина. "Rumble" ще се бие срещу Йоел Ромеро на Bellator 258, което ще се проведе в началото на май.

Това ще бъде първа битка за Джонсън от 4 години насам. През 2017 година Антъни загуби за втори път битка за титлата от Даниел Кормие. Той обяви, че се оттегля от ММА и започна да качва килограми. Джонсън беше стигнал до тегло от 127 килограма и приличаше на културист.

Антъни реши да се завърне в бойните спортове и се отдаде на тренировки, а днес тежи 100 килограма. В своя акаунт в социалните мрежи Джонсън реши да поговори за това и написа следното:

Не искам да чувам оправдания за това как някой не може да свали килограми. Ако моя дебел задник в миналото може да свали от 127 кг. до 100 кг., тогава и вие можете. Аз бях дебел, щастлив и си живеех живота. 

С благословията на моята баба реших да се върна към битките и започнах да свалям кила. Сега си гледам коремните плочки и се смея, защото преди година и половина бях развалина. 

Тогава не ми пукаше какво говорят за мен, не ми пука и сега. Бях толкова едър, че мой приятел каза, че приличам на тираджия. 

Ще успее ли "Rumble" да победи Ромеро ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес