Зареждане

Антъни Джонсън: Ще нокаутирам всички в тежка и полутежка категория

Антъни Джонсън: Ще нокаутирам всички в тежка и полутежка категория
Публикувано на: Март 12, 2020 в 10:38 ч
Антъни Джонсън е готов да се завърне в клетката и ще го направи още тази година. Бившия претендент за пояса в полутежка категория се оттегли от ММА през 2017 година, след като за втори път загуби в шампионска среща от Даниел Кормие. 36-годишния ветеран е с рекорд 22-6 в ММА и печели 12 от 14-те си последни битки в октагона.

В последните си 5 победи Джонсън нокаутира брутално опонентите си и печели бонуси. Той беше разочарован от това, че не спечели титлата, но сега е мотивиран и иска да се завърне, за да се докаже. "Rumble" се цели в битки с Миочич и Джон Джоунс и сподели, че е готов да нокаутира всички в двете категории. Ето какво още сподели той:


Искам да кажа, че всичко върви гладко. Все още няма определена дата за моето завръщане. Просто планирам да уловя много тела, когато се върна. Това е всичко, което знам. Няма значение дали е в тежка или полутежка категория. Нокаутирам ги всички, няма значение. В момента съм 105 килограма и ще се бия в двете категории. Теглото е без значение. 

Миочич и Джоунс са страхотни атлети и шампиони. Най-добрите досега и в двете категории. Така че, ще се радвам да се възползвам от възможността да се бия и с двамата. Когато чувстваш, че все още го можеш и има какво да докажеш, то тогава си готов да пожертваш живота си, за да го докажеш в клетката. Искаш да го докажеш на всички, както и на себе си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес