Зареждане

Антъни Джонсън: Обещавам да се представям по-добре

Антъни Джонсън: Обещавам да се представям по-добре
Публикувано на: Май 9, 2021 в 00:00 ч
Антъни Джонсън не е доволен от представянето си в своя дебют за Bellator. 37-годишния ветеран се завърна след 4 години отсъствие и премери сили с Хосе Аугусто. Двамата бяха подглавна битка на Bellator 258, което се проведе в Кънектикът.

"Rumble" беше пратен в нокдаун в първия рунд и едвам успя да се спаси. Той оцеля и във втория рунд нокаутира своя съперник и заслужи място на полуфинала в турнира в полутежка категория. Джонсън ще се бие с Вадим Немков през юли.

В своя акаунт в социалните мрежи Антъни се извини за представянето си и обеща да бъде по-добър в бъдеще:

Извинявам се за моето представяне в клетката. Обещавам, че ще се представям много по-добре. Любов и уважение към Хосе, който е животно. Той е първият боец, който успя да ме прати в нокдаун. Много добра работа с лявото кроше. Искам да се обърна към дребния пич, който е негов треньор. 

Той искаше да му пратя видео с най-добрите моменти, в които Хосе ме пребиваше. Всичко, което ще му кажа е, благодаря за мотивацията. Сега поискай видео с най-доброто от битката ни. Това беше неуважение, след като аз показах само любов и подкрепа към твоя боец.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес