Зареждане

Andy Foster: Няма как да попречим на Liddell, защото той мина тестовете

Andy Foster: Няма как да попречим на Liddell, защото той мина тестовете
Публикувано на: Ноември 28, 2018 в 00:02 ч
Доста хора бяха против завръщането в клетката на 48-годишния Chuck Liddell, който се завърна преди няколко дни и беше нокаутиран в първия рунд от Tito Ortiz. Загубата беше 4-та поредна с нокаут за Liddell, който се завърна след почти 9 години извън бойните спортове. Доста критика получиха и Атлетическата комисия на Калифорния, но техния директор Andy Foster споделя, че няма как да попречат на Liddell да си изкарва прехраната, защото преминал през всичките тестове:


Няма как аз като директор да кажа на някой, че не може да се бие, след като е преминал всички нужни тестове и е годен за това. Как да кажа на Liddell, че не може да си изкарва прехраната и не може да изкара хилядите от тази битка ? Голяма отговорност е да кажеш на някого, че не може да си изкарва прехраната и аз вземам на сериозно тази отговорност. Chuck искаше да го направи и аз не мислех, че това ще бъде нечестна битка, защото той вече имаше 2 победи над този Ortiz.

За мен беше най-лесно да кажа, че той не може да се бие, но правилата и тестовете не ги правят, за да се харесат на мен и на мнението ми. Бойните спортове за бизнес и професия. Liddell  направи много пари в тази професия през годините. Той пожела отново да влезе в този бизнес и тази професия в която преди време беше на върха. Ако си минал всички нужни тестове, то няма как да те спра. Не вярвам, че битката беше несправедлива.



Трябваше ли да спрат Liddell според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес