Зареждане

Andrei Arlovski: Спрете да говорите, че имам стъклена брадичка

Andrei Arlovski: Спрете да говорите, че имам стъклена брадичка
Публикувано на: Юли 22, 2019 в 15:30 ч
Бившият шампион в тежка категория Andrei Arlovski записа втора поредна победа над Ben Rothwell на събитието в Тексас и с нея спря серията си от 3 поредни загуби. През годините Arlovski търпи доста критика от феновете, които твърдят, че той има стъклена брадичка. Това не се харесва на "The Pitbull" и той реши на свой ред да отправи критика към тези фенове:


Бих искал да кажа добри неща за себе си, но моята цел беше да го приключа в първия или втория рунд. Почти се бях предал във втория рунд. Той ми вкара няколко добри удари, но аз обещах на моят син, че ще победя и продължих да се бия, но беше трудно. Най-големия комплимент дойде от моят мениджър, който ми каза, че това е била най-добрата версия на Arlovski от три години насам. 

Напуснах клетката и започнах да плача. Преди биткта моят син ми каза, че се надява да победя и това ме мотивира, но боли в същото време. Точно заради това продължавам да се бия. Rothwell е боец, който удря много здраво. Искам всички да си затворят устите и да спрат да говорят, че имам стъклена брадичка. 

Всички, които го твърдят са педали и може да се чукат. Аз ги опровергах и съм радостен, че отново им затворих устите. Никога не си избирам опонентите. Искам да се бия с всеки, който ме е побеждавал в миналото. Готов съм за битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес