Зареждане

Андраде се разфокусирала, защото гърдата ѝ изскочила

Андраде се разфокусирала, защото гърдата ѝ изскочила
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 05:59 ч
Бившата шампионка на UFC в категория сламка Джесика Андраде претърпя донякъде смущаваща загуба в главното събитие на UFC Vegas 69, но не по очевидни причини. След като беше доминирана от изгряващата състезателка Ерин Бланчфийлд, „Bate Estaca“ обясни, че е трябвало да се справи с друг проблем в мача, който всъщност не включва бойните ѝ умения.

Вижте също: Ерин Бланчфийлд събмитна Джесика Андраде и пожела титлата

В интервю за Ag Fight, Андраде разкри какво я е накарало да загуби концентрация само мигове преди решаващия тейкдаун, който доведе до събмишъна на Бланчфийлд. Въпреки че сега се чувства неудобно от това, че изобщо се е притеснила от случилото се, Джесика каза, че не е могла да се съсредоточи върху битката, защото едната ѝ гърда се е изплъзнала от облеклото ѝ по време на опита на Ерин за събаряне.

„Това не е извинение, но когато тя започна с тейкдауна, загубих фокус. Когато тя ми влезе, пъхна рамото си точно под горнището ми и гърдата ми излезе от него напълно. Загубих фокус и забравих да контрирам“, обяснява Андраде.

„Всичко, за което можех да мисля, беше гърдите ми. Когато използвах ръката си, за да върна гърдите си в горната част, тогава тя успя да ме свали. Всичко това обаче е част от играта. Това не е извинение. Тя наистина имаше страхотен план за игра. Не беше нарочно.

Трябва да сме готови за всичко. Трябваше да съм готова да оставя гърдата си навън, ако се изплъзне. Случвало се е на толкова много места преди. Дори не трябва да се тревожа за това“, каза тя.


Преди загубата от Бланчфийлд, Андраде (24-10) беше в поредица от три победи, с успехи над Ситния Калвило, Аманда Лемос и Лорън Мърфи, като само една от тях не дойде чрез нокаут или събмишън. Преди това последната загуба на 31-годишната състезателка се случи през април 2021 г., когато тя претърпя технически нокаут от шампионката в категория муха Валентина Шевченко.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес