Зареждане

Anderson Silva планира да се завърне през 2019

Anderson Silva планира да се завърне през 2019
Публикувано на: Август 15, 2018 в 19:04 ч
Бившият шампион в средна категория Anderson Silva за последно влезе в октагона през февруари 2017г и победи с решение Derek Brunson. На 10-ти ноември 2017г стана ясно, че Silva се е провалил на допинг тест и преди месец от USADA съобщиха, че това е било в резултат на замърсени добавки и наказаха Паяка за 1 година, която изтича този ноември.

43-годишния бразилец не се е оглеждал за потенциални опоненти, защото е прекалено зает и планира завръщане чак през 2019г.

Работя здраво по моите проекти в киното и върху моята компания. Обсъдих ситуацията с моят отбор и се надявам, че скоро ще се завърна. В момента не мога да ви кажа кога и къде, но най-вероятно ще е през следващата година. 

Silva има още 3 битки от договора си с UFC и се надява, че ще завърши кариерата си в организацията. Ако обаче не подновят договора му, то тогава Anderson ще потърси приключение в друга организация:

Харесвам UFC и голяма част от живота ми премина в организацията. В момента всичко в UFC се промени, но съм в добри отношения с тях. Целта ми е да изкарам договора си и да се оттегля от спорта, но ако това не се случи, ще отида в друга организация и ще си уредя добра сделка за мен и организацията и така ще продължа с моето наследство.

Остават ми 3 битки от договора и съм много щастлив тук. Няма какво лошо да каза за тях, защото ги обичам и се надявам да завърша кариерата си тук.

Срещу кой трябва да се бие Anderson Silva в следващата си битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес