Зареждане

Anderson Silva отсече: Аз съм стар лъв и ще се бия до смърт с тези хиени

Anderson Silva отсече: Аз съм стар лъв и ще се бия до смърт с тези хиени
Публикувано на: Май 14, 2019 в 00:00 ч
Anderson Silva допусна втора поредна загуба на събитието в Бразилия, което се проведе миналия уикенд. Той падна на земята в края на първия рунд, след като Jared Cannonier му вкара брутален ритник в коляното и го извади от строя. Този ритник попречи на Silva да продължи и сега най-вероятно легендата е със скъсана предна кръста връзка. В последните си 8 битки "The Spider" има само една победа и много хора искат той да се оттегли, защото вече е на 44 години, но легендарния бразилец обяви в социалните мрежи, че няма да се предава:



Болката в твой приятел и ти показва, че не си мъртъв. Хората казват, че големите символи се превръщат в големи мишени. Може би е така, но най-важното е да не ставаш жертва. Трябва да се изправиш, след като си паднал. Няма как да се предаваш и да смяташ, че не можеш да оправиш нещата, само защото си загубил една битка. 

Ще продължа до самия край и колкото повече ме карат да спра, толкова повече ще искам да стигна до края. Няма нищо по-лудо от това, да се самосъжаляваш. Един стар лъв, който е обграден от хиени, които искат да го изядат, но се бие до смърт, без да се самосъжалява. Няма да е различно при мен. Сила и чест.






Silva има още 1 или 2 битки от своя договор, но преди няколко дни неговия мениджър сподели, че бразилеца иска да поднови договора си с организацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес