Зареждане

Anderson Silva иска нова битка с Nick Diaz на UFC 237

Anderson Silva иска нова битка с Nick Diaz на UFC 237
Публикувано на: Февруари 11, 2019 в 00:00 ч
Anderson Silva не смята да се оттегля все още и иска да се завърне на събитието UFC 237, което ще се проведе в Куритиба през май. Silva се завърна в клетката на UFC 234 и загуби с решение от Israel Adesanya, но показа, че все още е опасен боец. "The Spider" иска да се бие в родината си, където всичко е започнало и избира за опонент Nick Diaz:Сега ми се отдава шанс да се бия в моята родина, където всичко започна. Вече говорих с хората от моя отбор и мисля, че има смисъл в нова битка срещу Nick Diaz на UFC 237. Ще видим какво ще стане. Трябва да видим какво ще каже Dana, защото не е време за взимане на решения. Надявам се, че ще намеря място на събитието в Бразилия. 

Битката между двамата е интересна, защото последния път завършихме с несъстояла се битка. Преди няколко месеца говорих с мениджъра на Nick и той каза, че са готови да го направим. Не отидем при Dana и да говорим за тази битка. В момента не може да кажа нищо, защото трябва да говоря с Dana.Silva и Diaz се биха през 2015 година и бразилеца успя да победи с решение, но двамата се провалиха на допинг тест и битката беше променена на несъстояла се.

Напомняме ви, че може да гледате събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес