Зареждане

Амир Алиакбари отново нокаутиран тежко в ONE

Амир Алиакбари отново нокаутиран тежко в ONE
Публикувано на: Септември 25, 2021 в 00:03 ч
Анатолий Маликин и Амир Алиакбари премериха сили в тежка категория. Двамата се биха в Сингапур на събитието ONE Championship: Revolution, което се проведе преди няколко часа.

В началото на срещата Маликин започна агресивно и вкара ляв и ритник на Алиакбари. Двамата размениха тежки удари. Маликин беше по-агресивният боец в клетката. Анатолий вкарва бомби в главната на своя съперник.

Тежките удари от страна на Маликин не спират. Алиакбари отвръща с ритник. Десен от страна на Маликин и Алиакбари пада в нокдаун. Анатолий опитва събмишън, но не успява и двамата са в клинч, където руснака вкарва колена.

Двамата се разделят и Анатолий вкарва удари в тялото. Бруталните удари не спират да валят от страна на Маликин. Ляв, десен и нов тежък ляв, след който Алиакбари пада в брутален нокаут.

С тази победа Маликин остава непобеден и вече е с рекорд 9-0 в ММА, като всички победи са с приключване. Алиакбари от своя страна за втори пореден път губи с нокаут в първия рунд в ONE. Той все още няма победа при тях.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес