Зареждане

Аманда Рибас е готова за война с Роуз Намаюнас

Аманда Рибас е готова за война с Роуз Намаюнас
Публикувано на: Март 23, 2024 в 02:00 ч
Аманда Рибас е готова за първата си главна битка в UFC.

30-годишната бразилка се изправя срещу Роуз Намаюнас в главната битка на UFC Fight Night 240, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас. Бразилката призна, че е приела много сериозно първата си главна битка. Тя е готова за най-добрата версия на своята опонентка от САЩ. Роуз е бивша шампионка в категория сламка, а битката с Рибас е в категория муха.

Бразилката Рибас направи своя дебют в UFC през юни 2019 г. и оттогава спечели 7 победи в 10 битки. Миналата година Аманда записа 2 победи и 1 загуба. Сега тя е мотивирана от голямата чест да оглави събитие и е готова за война:

"Откакто подписах първия си плакат на UFC, мечтаех един ден да видя лицето си на него. Вчера подписах плакати с моя лик върху тях. От първия ден на подготовката си казах: „Добре, време е. Аз се бия в главното събитие. Продължавай."

Готова съм за всичко - пет рунда от началото до края. Тренирах, за да бъда готова за война. Искам да дам на феновете добра битка и да мога да кажа, че е достойна за статут на битката на вечерта.

Продължавах да си повтарям в главата, че ще се изправя срещу най-добрата Роуз Намаюнас, стъпвала някога в октагона. Очаквам я на най-високо ниво. Ако се окаже друго, аз също съм подготвена.", сподели Рибас пред медиите.

Ще успее ли Рибас да бие Намаюнас ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес