Зареждане

Аманда Нунеш обмисля оттегляне от ММА

Аманда Нунеш обмисля оттегляне от ММА
Публикувано на: Юни 15, 2020 в 09:05 ч
Двойната шампионка на UFC, Аманда Нунеш планира да се оттегли от ММА. 32-годишната бразилка е с рекорд 20-4 в ММА и държи титлите в категория петел и перо. В началото на месеца тя победи Фелиша Спенсър и защити титлата си в категория перо. Аманда стана първия двоен шампион, който защитава и двете си титли, докато все още ги държи.

Нунеш е в серия от 11 поредни победи и няма загуба от 6 години. Аманда беше гост в бразилското телевизионно шоу "Esporte Espetacular" и отвори вратата за оттеглянето си от спорта:


Постигнах всичко, което исках в ММА. Сега съм добре и мога да продължа напред с нещо ново. Може да открия нови таланти, да стана треньор и да помогна на момичетата. Сега съм стигнала момент, в който мога да се оттегля, но мога и да се бия. 

В момента няма какво повече да се направи в категорията. Със сигурност ще съм в залата на славата на UFC. Моя живот продължава напред, и ако спра сега, то от UFC ще ми окажат нужната подкрепа. 


Това не е първия път, в който тя говори за оттегляне от ММА. Нунеш сподели преди години, че ще се оттегли от ММА, но въпреки това направи още няколко битки. Сега тя очаква бебе със своята приятелка и явно това ще е повратен момент за нея в кариерата й.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес