Зареждане

Amanda Nunes: Няма съмнение в това, че ще победя Germaine de Randamie

Amanda Nunes: Няма съмнение в това, че ще победя Germaine de Randamie
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Двойната шампионка Amanda Nunes залага титлата в категория петел срещу бившата шампионка в категория перо Germaine de Randamie. Двете ще се бият на 14-ти декември във Вегас, а битката ще бъде реванш между тях. Преди 6 години двете се биха в Кентъки, където Nunes победи с нокаут, след като наказа Randamie с лакти в първия рунд.

Много неща се промениха от тази среща и двете успяха да спечелят титли. Nunes израсна много и към днешна дата е в серия от 9 поредни победи и изглежда непобедима. Germaine от своя страна е в серия от 5 поредни победи, от които 3 с нокаут и ще търси отмъщение, както и титла в друга категория. Бразилката обаче не е готова да сдава златото и вярва, че пак ще победи:


Мисля, че тя заслужава шанс за титлата. Тя е следващата и я уважавам много. Мисля, че Germaine израсна много, но в първата ни битка това беше началото за мен в UFC. Сега аз съм двойна шампионка и имам много повече опит. Няма съмнение, че тази титла ще остане при мен. 

Познавам я много добре. Успях да я победя в началото на кариерата ми в UFC. Представете си сега какво ще се случи, след като имам тези две титли. Аз съм тук, за да продължавам да отправям послания, да се затвърждавам на върха и да творя история. Ще ви покажа отново през декември.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес