Зареждане

Amanda Nunes нападна UFC заради пренебрегването на UFC 224

Amanda Nunes нападна UFC заради пренебрегването на UFC 224
Публикувано на: Април 30, 2018 в 09:38 ч

Усетихте ли, че нямаше особени вълнения около UFC 224? Е, не сте единствените.

UFC събитието насрочено за 12-ти май ще бъде предвождано от шампионката в категория петел, Amanda Nunes, която ще се изправи срещу Raquel Penington. В подглавната карта ще се бият "Jacare" Souza срещу Kelvin Gastelum и Vitor Belfort срещу Lyoto Machida. Ще станем свидетели също и на триумфалното завръщане на Mackenzie Dern. Всичко това обаче сякаш е в сянката на следващото UFC 225, което ще ни представи Robert Whittaker срещу Yoel Romero 2, Rafael dos Anjos срещу Colby Covington, както и завръщането на CM Punk.

Няма как да спорим с предпочитанията на хората. В Щатите UFC 225 се очаква да бъде нещо грандиозно, а май и от самата организация имат намерения то да бъде такова. Това доведе и до публикацията, отправена към UFC, от Amanda Nunes:





Nunes не за пръв път е пренебрегвана от UFC. Когато защитаваше титлата срещу Ronda Rousey, от организацията отново сякаш не ѝ помогнаха особено. В последствие нещата допълнително се влошиха, когато Nunes беше принудена да се оттегли от двубоя си в деня на UFC 213 заради хроничен синузит - решение, което не се понрави на UFC. Имайки предвид всичко обаче, Amanda изглежда доста спокойна:

"Знам, че не съм красивото момиче с русата коса и сините очи. Не съм лицето, което UFC иска да показва, но съм ОК с това. Ще си живея живота и ще бъда щастлива. Ако от UFC решат да ме промотират, ще бъде супер. Те знаят какво правят. Ако сметнат, че трябва да промотират друг - добре. Само ми дайте срещи и ме оставете да си върша работата - ще бъда щастлива."

Raquel Penington влиза в UFC 224 със серия от 4 победи, като последната ѝ беше чрез съдийско решение срещу бившата шампионка Miesha Tate в края на 2016-та. Това ще бъде третата защита на титлата за Nunes, която наскоро спечели с решение срещу Valentina Shevchenko.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес