Зареждане

Алжамейн Стърлинг: Преследвам Пьотр Ян

Алжамейн Стърлинг: Преследвам Пьотр Ян
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Алжамейн Стърлинг няма търпение да получи своя шанс за титлата. 31-годишния американец се намира в серия от 5 поредни победи и губи само веднъж в последните си 8 битки. Стърлинг е с рекорд 19-3 в ММА и вярва, че няма друг боец, който повече от него да заслужава този шанс. В своята последна битка Алжамейн успя да приключи Кори Сандхаген за минута и 28 секунди в началото на юни.

"Funk Master" е бивш шампион на CFFC и се е прицелил в Пьотр Ян. Стърлинг заема 2-рото място в ранглистата на категорията и няма друг, който да има основателни претенции като неговите. Ето какво сподели Алжамейн пред "The Schmo":

Честно казано не знам какво чака Дейна Уайт. Не знам какво съм му направил. Това е битката, която трябва да се направи. Дейна ще вземе правилното решение. Явно той е забравил моето представяне в последната битка. Той вече каза, че аз съм следващ за титлата. 

Пьотр Ян е умен боец. Той има чест и ще се бие с претендентите, а не с някакви клоуни. Такива неща градят наследство в спорта, а не битки с някакви бойци, които дори не са в ранглистата. Аз искам да се бия с най-добрите и Ян също го иска. Двамата се хапем вече година из социалните мрежи. Преследвам неговия задник.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес