Зареждане

Allen Crowder: Greg Hardy ме изрита, защото е неопитен

Allen Crowder: Greg Hardy ме изрита, защото е неопитен
Публикувано на: Януари 22, 2019 в 12:43 ч
Greg Hardy вкара непозволен удар с коляно в главата на Allen Crowder и беше дисквалифициран в дебюта си за UFC. Това само увеличи критиките към Hardy, който и без това вече преминаваше през труден период и беше освиркан на влизане и излизане от клетката. Доста хора смятат, че той го е направил нарочно, защото търсел изход от битката, но неговия опонент го защити и твърди, че Hardy го изритал, защото няма опит:



Не мисля, че той търсеше изход от битката. Мисля, че тук ставаше въпрос за това, че той няма опит. Той не се бие от много време. Мисля, че той знаеше, че този удар не е позволен, но под влияние на емоция и адреналин той забрави за това и потърси приключване чрез този удар. Той сгреши и това е една от многото негови грешки. Той е корав пич и не мисля, че търсеше изход. 

Този удар ме зашемети и паднах по гръб като знаех, че не е позволено. Казах си, че ще си взема кратка почивка и ще продължа, но после лекарите започнаха да тичат и прекратиха битката. Мисля, че той трябва да поработи върху играта си на земя. Исках да покажа, че той не е готов за UFC и мисля, че успях. Показах ви, че той няма опит. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес