Зареждане

Aljamain Sterling се подложи на операция на китката

Aljamain Sterling се подложи на операция на китката
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 05:00 ч
Aljamain Sterling, който е сред най-добрите бойци  в категория петел на UFC се подложи на операция и ще отсъства от клетката в следващите месеци. През последните месеци той настояваше за битка за титлата, но ще трябва да чака. Sterling сподели в социалните мрежи, че скъсана връзка в китката го измъчва през последните две години, но въпреки това той продължавал да тренира и да се бие.

Той също казва, че от UFC му предложили голяма битка срещу Frankie Edgar на UFC 244 през ноември, но атлетическата комисия не му позволила да се бие заради проблемите с ръката.

В крайна сметка Sterling бил принуден да се оперира и ще трябва да почива до края на годината. Той е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи. Тази година той записа две поредни победи с решение над Jimmie Rivera и Pedro Munhoz. Ето какво сподели той в социалните мрежи:


През последните две години имам проблем със скъсана връзка в китката. В последно време ми беше много трудно в тренировките и най-вече в това да си мия гърба и задника. Продължих да тренирам на макс, доколкото ми позволяваше ръката и казвах на лекарите, че мога да мина без операция. 

Наскоро ми предложиха голяма битка за ноември в Ню Йорк срещу Frankie “The Answer” Edgar. Мислех си, че ще мога да тренирам отново на макс, но за съжаление от атлетическата комисия не ми позволиха да участвам. Болката в китката стана по-сериозна и бях разочарован, но приех, че това може би е планирано за мен от Бог.

Търсех яснота или знак и може би това беше нещото, което търсех. Благодаря на Dana White и Sean Shelby, както и на медицинския екип на UFC, които се погрижиха за мен. Благодаря и на моята приятелка и моя мениджър, които бяха до мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес