Зареждане

Алистър Овърийм иска битки с Розенструик и Дерик Люис

Алистър Овърийм иска битки с Розенструик и Дерик Люис
Публикувано на: Септември 6, 2020 в 09:20 ч
Легендарният Алистър Овърийм записа втора поредна победа с нокаут по-рано днес в Лас Вегас. "The Reem" се затрудни, но успя да победи Аугусто Сакай с нокаут в петия рунд. 40-годишния ветеран мечтае за последен шанс за титлата, но знае, че му трябва поне още 1 победа, за да го получи. Бившия шампион на PRIDE, DREAM и K-1 иска да включи и златото в UFC в колекцията си, но няма да е лесно.

Алистър е готов да направи реванш с Жаирзиньо Розенструик, който в края на миналата година го победи. Овърийм доминираше в боя, но в последните секунди Розенструик пласира тежък удар и го прати в нокдаун, а рефера спря боя. Опитния ветеран е готов и за Дерик Люис, който след няколко месеца ще се бие с Къртис Блейдс. Ето какво сподели Алистър пред медиите:

Дерик Люис само говори глупости. Моя съотборник Блейдс ще го унищожи. С радост ще направя същото, след като се бият с Блейдс. Аз унищожих Розенструик и му изнесох лекция. Моето мнение е, че това беше лошо решение от страна на рефера, който спря битката, защото до края не оставаше никакво време. 

Нямам проблем да направя реванш с него. Аз вече чувствам, че съм го победил 1 път. На хартия той победи, но знае, че аз го победих. Няма проблем да направим реванш.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес