Зареждане

Alistair Overeem: Промените, които направих ме оставиха в играта

Alistair Overeem: Промените, които направих ме оставиха в играта
Публикувано на: Април 10, 2019 в 00:00 ч
Легендарният Alistair Overeem винаги опитва да се подобрява в клетката и да пробва нови неща. Именно тези неща го държат все още в играта. "The Reem" е вече на 38 години и е с рекорд 44-17-1 в ММА. Рядкост е в ММА бойците да сменят залата, в която тренират, но за Alistair това е положително и той смята, че промените са нещо хубаво. През последните няколко години "The Reem" сменя няколко зали и след тежките загуби с нокаут от Francis Ngannou и Curtis Blaydes, Overeem смени залата и в момента тренира при Elevation Fight Team. Ето какво сподели той в скорошно интервю за MMA Hour:



Ако се бях задържал на едно или две места, то най-вероятно сега щях да съм в пенсия. През последните години имах трудности и трябваше да направя промени. Не исках да ги правя, но трябваше да ги направя, ако исках да остана в играта. Нека се върнем на загубата от Blaydes, която беше втора поредна за мен, след като загубих и от Ngannou. Тогава тренирах при Jackson. 


Нещата там бяха хубави, но за съжаление всичко си има край. Аз все още исках да се бия, но нещо не се получаваше и нямаше смисъл да продължавам там. Нека не забравяме, че тренирам от 26 години, а се състезавам от 22 години. Първата ми битка беше през 1997г. Ясно е, че за тези години, ще трябва да правиш промени. Всичко това е като връзките. 


Понякога тези връзки губят своята химия и всичко приключва. Моята цел винаги е била да се възползвам максимално от всичко и да постигна възможно най-много. Понякога заради тази цел се налага да се разделиш с определени хора и да правиш промени.







Alistair се завръща на 20-ти април и ще се бие срещу Alexey Oleinik в Русия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес